2015-07-22 09:22:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Remek ötletei vannak

Napi horoszkóp július 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az Uránusz kellemetlen fényszögben áll a Marssal, lehetséges, hogy nagyon türelmetlenné válik ettől. Ne foglalkozzon mások véleményével, így elkerülheti a felesleges veszekedéseket. A szerelmi életében kedvező időszak várható.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Remek ötletei vannak, amelyekkel hatékonyabbá tudja tenni a munkáját. Fontos viszont, hogy ne legyen türelmetlen, hagyjon magának időt a tervek véghezvitelére. Este szép órákat tölthet a kedvesével.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ma senkinek sincs kedve dolgozni. Halogatással, váratlan akadályokkal kell számolnia a munkahelyén. Viszont a Jupiter nagyon kedvező helyzetben áll a horoszkópjában, ez arra utal, hogy váratlan szerencse érheti!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma ne kezdjen semmilyen új dologba – terveket viszont készíthet, mert nagyon jó ötletei lesznek! Munka után igyekezzen haza, és pihenje ki végre magát!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A szerelem, az elégedettség és a barátság érzése uralkodik a mai napon. A horoszkópja azt jelzi, valaki váratlan ajándékkal, vagy egy izgalmas hírrel lepi meg önt, és ez boldoggá fogja tenni!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sajnos a mai nap nem alakul kedvezően, ám estére már lassan javulni fog a helyzet. Ha teheti, olyan feladatokat végezzen ma, amelyek nem kívánnak bonyolult megoldásokat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez óráról órára nagyobb lendületet ad önnek. A Jupiter és a Vénusz nagyon romantikus estét ígérnek, ha egyedülálló, akkor ma semmiképp se maradjon otthon, menjen el egy szórakozóhelyre ismerkedni!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Minden, ami tervként megfogalmazódik önben, sikerülni fog! Magabiztosságával lehengerel mindenkit a munkahelyén. Használja ki ezt a szerencsés napot a nehéz ügyek véghezvitelére! Az este szenvedélyes lesz, a csillagok romantikus hangulatról gondoskodnak.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nyugalom és béke veszi körül, ön is kiegyensúlyozottnak érzi magát. Esetleges egészségügyi panaszaival ma kellene orvoshoz fordulnia, mert most gyors gyógyulásra számíthat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha esetleg most van szabadságon, akkor remekül érzi magát, szívesen lustálkodik, lazít egész nap. Ha viszont dolgoznia kell, akkor minden akaraterejére szüksége lesz, hogy átvészelje a napot… Ha teheti, jöjjön el korábban a munkahelyéről!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az ön uralkodó bolygója sok támadást kap. Használjon ki minden lehetőséget arra, hogy pihenhessen. Végig kellene gondolnia, merre induljon tovább, mert most kicsit zűrzavarosak lehetnek ön körül a dolgok.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Mars kedvezően kapcsolódik az ön jegyéhez. Fantasztikus élményekben lehet része, ha nyitott szemmel és szívvel jár a világban. Most mindenki segíteni szeretne önnek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: